Justin's Design & Decorațiuni
 • Productie proprie

  Producem elemente 3D de mari dimensiuni din diverse materiale, placaj, lemn, polistiren, fibra de sticla, spuma, metal, aluminiu, carton, plexiglas, komatex, etc, cu finisaje de calitate. Realizam sculpturi manuale și mecanice la cel mai înalt nivel de dificultate, mascote, figurine, decor teatru si film, rafturi interactive, mobilier urban, decoruri complexe adaptabile oricarui spatiu indiferent de marime, pentru indoor si outdoor.

 • Parcuri de distractii

  va propunem sa amenajati spatiile dvs intr- un decor tematic, diferit de cele cotidiene, dupa o anumita poveste, ex egiptul antic, wonderland, perioada medievala, fantezie, etc. inseamna ca ati ajuns unde trebuie. Un spatiu decorat tematic, atrage cu siguranta mai multi clienti, decat o zona simplu amenajata, ofera o posibilitate de promovare si creaza multiple posibilitati pentru promovare si marketing.

 • Decoratiuni centre comerciale

  Realizam decorul Centrelor Comerciale,a Mall-urilor, si tuturor spatiilor mari care necesita decoratiuni gigant (Big Size), pentru toate anotimpurile ( PRIMAVARA; VARA; TOAMNA; IARNA) si toate evenimentele din an(VALENTINE’S DAY, PASTE, HALLOWEEN, CRACIUNUL ), oferindu-va decoratiuni STATICE sau AUTOMATE, prin vanzare sau inchiriere.

 • Iluminat festiv

  Recent, firma noastra a inceput sa realizeze si iluminat festiv profesionale atat pentru exterior cat si interior, pentru amenajarea si decorarea cladirilor, in special a spatilor comerciale. Iluminat festiv de sarbatori cu leduri, turturi luminosi cu jocuri de lumini, perdele luminoase interconectabile, proiectari pe fatade si turturi luminosi cu leduri sunt doar cateva dintre produsele pe care le folosim in dorinta de a crea o atmosfera magica specifica evenimentului.

Vă așteptăm la unul dintre cele mai mari showroom-uri de Decoratiuni din Europa !

25.- 29.1.2019, Frankfurt am Main - Hala 9, Standul 74

Multumim clientilor nostri