In urma dezvoltarii pietei de retail din Europa de Est si pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor, in anul 2010 intre Deco Woerner  si  Justin’s Design s-a incheiat un parteneriat de exclusivitate privind vanzarea decoratiunilor in aceasta zona. 

Firma Woerner este cea mai mare companie din Europa in domeniul visual merchandising si event decoration, cu o istorie de peste 85 de ani si un bogat palmares de clienti de renume din retail industries si catering, din Europa.

       Ca rezultat al acestei asocieri, la Oradea s-a creat un puternic centru logistic si de design, iar in Bucuresti un birou de vanzari, unde clientii nostri sunt consiliati, ajutati cu promptitudine, cu diverse propuneri,  simulari, implementari de  proiecte, de catre un personal calificat si designeri specializati in Germania.

            In anul 2011 am deschis propria linie de productie de decoratiuni si decoruri 3D, cu un personal foarte calificat, ajutati de o tehnologie avansata, ajungand lider in domeniul decoratiunilor 3D pentru centre comerciale din Romania.

Vizita frankfurt

           In momentul de fata societatea are 3 departamente de vanzare, DECORATIUNI DE VITRINE, DECORATIUNI TEMATICE pentru CENTRE COMERCIALE si DEPARTAMENTUL DE PRODUCTIE PERSONALIZATA 3D.

               In cazul decoratiunilor de vitrine colecţiile  sunt schimbate de două ori pe an in mod constant pentru a oferi clientilor nostri cele mai noi tendinte si solutii in amenajarea zonelor de expunere.

         Pentru centrele comerciale, executam  proiecte personalizate, fiecare cerinţa individuala a unui client este supusa unei intalniri cu designirii nostri, se fac schite, se contureaza ideea  se realizeaza o macheta a proiectului, urmand ca locatia sa fie decorata de catre echipa noastra sau puteti beneficia de suport in cazul in care aveti echipa proprie.

        In departamentul de productie, designul produselor provine de la departamentul nostru de creatie sau din partea clientului, urmand ca departamentul tehnic ce include sculptori, pictori si alti specialisti sa aduca la realitate creatiile artistice.

        Prin propriul  centru de expediţie putem efectua transportul produselor indiferent de marime oriunde in Europa de Est, in cel mai scurt timp.

          Mai multe imagini cu realizarile noastre  gasiti la sectiunea Portofoliu

         Asteptam cu interes proiectele dumneavoastra.

                                                                            Justin’s Design Team