Aceasta sectiune este dedicata decorarii Centrelor Comerciale, Mall-urilor, tuturor spatiilor mari care necesita decoratiuni gigant (Big Size), pentru toate anotimpurile ( PRIMAVARA, VARA, TOAMNA, IARNA) si toate evenimentele din an(VALENTINE’S DAY, PASTE, HALLOWEEN,  CRACIUNUL )

Va oferim :

  • decoratiuni STATICE  sau AUTOMATE si ILUMINARE FESTIVA prin vanzare sau inchiriere pentru o gama cat mai diversificata de decoratiuni;
  • consultanta in design, simulari si propuneri pentru decorarea spatilor dorite.

Justin’s Design a investit in tehnologie de ultima generatie, pentru a putea satisface cele mai exigente cerinte, reusind ca o mare parte din decoratiuni sa le executam in Romania.

    Pentru a va trimite cataloagele noastre va rugam sa ne CONTACTATI.

     Suntem mandri ca, in cei 5 ani prezenti in Romania am reusit sa lucram cu cele mai importante Centre Comerciale precum: PROMENADA BUCURESTI, MEGA MALL BUCURESTI, IULIUS MALL: IASI, TIMISOARA, CLUJ-NAPOCA; PALAS IASI; SUN PLAZA BUCURESTI; POLUS CLUJ; MARITIMO CONSTANTA; SHOPPING CITY SIBIU; SHOPPING CITY SUCEAVA; LIBERTY CENTER BUCURESTI; ATRIUM ARAD; SHOPPING CITY PLOIESTI; BUDAPESTA – BUDAKALASZ UNGARIA; GALERIA ARAD; WINMARKT; RIVER PLAZA; LOTUS ORADEA; ORADEA SHOPPING CITY; ERA ORADEA, IASI; CITY PARK CONSTANTA ETC.

     Totul incepe cu cateva schite, de regula in locatia unde se face proiectul, pentru a surprinde cat mai exact cerinta clientului.   Aducem cu noi cataloage, tendinte, mostre, poze, tot ce e necesar pentru o mai buna viziune in ce urmeaza sa realizam. Cand dorinta clientului a fost stabilita ne apucam de lucru.

     Fiind o firma care isi vinde propriile elemente decorative, simularile   SUNT GRATIS !!!!,  totul fiind inclus in pretul elementelor comercializate. Suntem distribuitori exclusivi Decowoerner Romania, IPB Lighting si IDOlight iar detalii in ceea ce priveste costurile vi le putem furniza la solicitare, prin trimiterea unui catalog  digital sau printat in functie de sezon Primavara-Vara si Toamna-Iarna.

    Putem oferi clientilor nostri un pachet complet in care se include transportul, montarea si demontarea elementelor, deplasarea echipei decoratorilor la centrului comercial, dar si servicii individuale doar de furnizare a produselor.

     Avem peste 20000 de elemente decorative pe care le gasiti in sectiunea PRODUSE, dar si decoratiuni personalizate la cererea clientilor, de la mici dimensiuni pana la elemente gigant care pot decora orice zona, indiferent de marimea locatiei, si posibilitatea tehnica de a crea elemente decorative de o mare diversitate, indiferent de complexitate si compozitie.

     Toate  produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, au clasa de inflamabilitate B1, si certificat ISO 14001 si 9001, iar in cazul in care decorarea se face cu echipa noastra, avem si polita de asigurare pentru eventuale accidente si pagube.

     Pentru o mai buna viziune asupra realizarilor noastre din Romania, va rog vizitati sectiunea PORTOFOLIU.

     In speranta ca am reusit in cateva cuvinte sa va faceti o imagine in ce priveste activitatea noastra si doriti o colaborare, va multumim si va asteptam sa ne CONTACTATI.