Aceasta sectiune este dedicata decorarii profesionale a vitrinelor,  pentru toate anotimpurile ( PRIMAVARA; VARA; TOAMNA; IARNA) si toate evenimentele din an(VALENTINE’S DAY; PASTE; HALLOWEEN; CRACIUNUL), oferindu-va decoratiuni de cea mai buna calitate.

      Pentru a va trimite catalogul Woerner, GRATIS !!!, cu peste 20000 de elemente decorative, va rugam sa ne CONTACTATI.

      Cel mai eficient mod de a face reclama unui magazin, este vitrina acestuia. O vitrina bine decorata creste vanzarile, da prestanta brandului si face diferenta intr-un mediu concurential puternic.

      Clientilor nostrii oferim consultanta gratuita in decorarea vitriniler, oferindu-le cataloagele cu decoratiuni, idei si ultimele tendinte in amenajarea vitrinelor.

Untitled-2

      Imaginea si colectia unui brand trebuie sa se reflecte in vitrina acestuia. Cine poate mai bine sa faca acest lucru decat noi, care prin experienta acumulata de partenerii nostrii Woerner Germania in cei peste 85 de ani, fiind clasificata ca NR 1 in europa in domeniul Visual Merchandising.

      Suntem mandri ca, in cei 3 ani prezenti in Romania am reusit sa lucram cu cele mai importante branduri locale si internationale din retail, precum: Douglas, Nissa, Cora, B&B, Splendor, Sprider, Lee Cooper, Yokko, Poema, Musse etc.

      Pentru o mai buna viziune asupra realizarilor noastre din Romania, va rog vizitati sectiunea PORTOFOLIU.

      Produsele din gama noastra especta cele mai inalte standarde calitative, au clasa de inflamabilitate B1 si sunt rezistente la efectul razelor violet care actioneaza asupra vitrinei.

      Daca sunteti reprezentantul unui magazin sau retea de magazine ati ajuns la locul potrivit.

      Avem nevoie de o poza cu vitrina care urmeaza a fi decorata, un buget si restul lasati-l in seama noastra. Simularile si ideiile nu va costa nimic !!!!, toate costurile fiind incluse in preturile elementelor decorative, preturi ce sunt afisate in catalogul de produse sau in sectiunea PRODUSE.

      Garantat vitrina dvs va atrage toate privirile.

      Tot ce e necesar unui magazin pentru a putea desfasura un comert civilizat, shoppfitting, signalistica, etichetare, manechie, display expunere, presenters, etc.

      In speranta ca am reusit in cateva cuvinte sa va faceti o imagine in ce priveste activitatea noastra si doriti o colaborare, va multumim si va asteptam sa ne CONTACTATI.