Producem elemente 3D de mari dimensiuni din diverse materiale,  placaj, lemn, polistiren, fibra de sticla, spuma, metal, aluminiu, carton, plexiglas, komatex, etc, cu finisaje de calitate.

      Suntem capabili in a produce sculpturi manuale și mecanice la cel mai înalt nivel de dificultate, mascote, figurine, decor teatru si film, rafturi interactive, mobilier urban, decoruri complexe adaptabile oricarui spatiu indiferent de marime, pentru indoor si outdoor.

Dispunem de tehnologie avansata, CNC si  Router cu decupare termica la dimensiune de pana la 2,5 m, strung, presa pentru  termoformare, precum si o echipa foarte profesionista de sculptori, pictori si designeri.

tree house (22)

Executam casute de poveste, elemente gigante, precum  oua, dovleci halloween, inimi valentine’s day, diverse forme si modele arhitecturale din polistiren, fibra de sticla, ciment, lemn etc, interactive sau decorative, la cel mai inalt grad de realism, pentru exterior si interior.

Producem casute tematizate din lemn, pentru organizari de targuri si evenimente, precum TARGUL DE CRACIUN, OKTOBERFEST,  FESTIVALUL VINULUI, TARGURI TRADITIONALE ETNICE, etc,

podium 2 (3)Executam infodesk si receptii,  podiumuri si module de expunere interactive, pentru prezentare de colectii, manechine, cu zone de expunere mobile, actionate de motoare electrice, iluminate cu lumina programabila DMX,  personalizate din MDF, fibra de sticla, Corian, lemn si alte materiale compozite in cele mai ciudate forme si modele.

skull03Executam decor de scena 3D, in cele mai complicate forme, din diverse materiale, in cele mai ciudate forme, dupa cerintele clientilor, finisate cu materiale si vopsele ce nu afecteaza caliatea sunetului si efectelor luminoase. statuie manechin

Executam figurine si mascote 3D realizate din polistiren, fibra de sticla, silicon, finisate foarte realist in imitatii de piele, piatra, marmura, efecte metalice, etc. in cele mai haioase pozitii si forme.

Figurinle realizate din fibra de sticla, pot fi utilizate in exterior de ex. in fata restaurantului, pentru a fi un punct de atractie  iar clientii sa isi faca poze.

Personalizam diverse puncte de vanzare ( rafturi de vanzare) cu logouri si mascote 3D statice sau animate.

Avantajul nostru este abilitatea de a livra rapid la cele mai competitive preturi din Europa,  și o înaltă calitate a producției.

       Producem decoratiuni si decoruri pentru cele mai vaste si atipice forme de publicitate, incepand cu centrele comerciale, retele de retail, studiouri cinematografice, agentii de creatii evenimente, etc, oferind garantie, post garantie, precum si implementarea priectelor.

       Fiecare proiect începe în departamentul de proiectare si design, se termină în a departamentul de producție unde visele devin realitate.

       In sectiunea PORTOFOLIU gasiti o parte din realizarile noastre.

       Pentru noi imposibilul nu exista …. pentru a aduce visele dvs la realitate nu ezitati sa ne CONTACTATI.