Parcurile tematice si de distractie au fost dintotdeauna o atractie pentru copii, adolescenti si adulti. Ele atrag prin decorul tematizat care ne introduce intr-o lume fantastica, de basm, aproape ireala. Noi va putem realiza atat partea de concept cat si de productie a decorului dorit pentru un parcul dumneavoastra.

Daca aveți un Hotel, Restaurant, Bar, Parc de Distracții. Zona de Amuzament și  doriți sa fiți unici, va propunem sa amenajați spatiile dvs într- un decor tematic, diferit de cele cotidiene, după o anumita poveste, ex Egiptul antic, Wonderland, perioada medievala, fantezie, etc. înseamna ca ați ajuns unde trebuie.

tzonneken09

Un spațiu decorat tematic, atrage cu siguranța mai multi clienți, decât o un decor comun. Un spațiu amenajat tematic, se promovează singur și crează multiple posibilități de campanii de marketing.

Lăsați-va pe mana noastră, va oferim concept design, producție, logistica, și implementare.cubaans04

Executam amenajări tematice de exterior și interior, din materiale rezistente, după diverse perioade istorice și geografice,  parca rupte din basme sau povesti,  realizate la un grad de realism foarte ridicat, destinate amenajării de parcuri tematice, zone de Entertainment, grădini zoologice, baruri, terase, pivnițe, crame, restaurante, cluburi, etc.

Pentru o parte din realizările noastre vizitați secțiunea PORTOFOLIU.

De asemenea realizam diverse fantani arteziene,  cascade, personalizari piscine,  imitatii de piatra si lemn precum si sculpturi personalizate de exterior si interior din materiale durabile.

20140805_172936_Android

Daca ai un spatiu si nu stii ce sa faci cu el, noi in amenajam si il personalizam dupa conceptul dorit.
Iti amenajam interiorul incepand cu peretii si finalizand cu mobilierul.
Executam diverse casute, bungalow, chioscuri, tematizate unicate sau serii scurte, pentru exterior, dotate si utilate cu instalatie electrica si sanitara.

Pentru actualele proiecte  sau cereri de oferta nu ezitati sa ne CONTACTATI.