Iluminatul festiv (sau decorativ) cuprinde sisteme de iluminare și produsele folosite cu scopul creării unei atmosfere de sărbătoare. Acesta apelează la diverse dispozitive de iluminare și sisteme electronice de comandă și control, pentru a crea modele de iluminat de diverse forme și a transmite diverse mesaje in ideea de a induce atmofera de sarbatoare prin jocul de lumini  .

Deși inițial iluminatul festiv era în special apanajul sărbătorilor de iarnă – Crăciunul si Anul Nou, actual acesta a devenit popular în multe culturi și este folosit atât în timpul altor sărbători cât și în diverse alte ocazii care nu au legătură cu ceremonii sau festivități.

Recent, firma noastra a inceput sa realizeze si iluminat festiv profesionale atat pentru exterior cat si interior, pentru amenajarea si decorarea cladirilor, in special a spatilor comerciale. Iluminat festiv de sarbatori cu leduri, turturi luminosi cu jocuri de lumini, perdele luminoase interconectabile, proiectari pe fatade si turturi luminosi cu leduri sunt doar cateva dintre produsele pe care le folosim in dorinta de a crea o atmosfera magica specifica evenimentului.

4

Va oferim o gama larga de produse incepand cu instalatii extensibile de interior si exterior, ghirlande, stalactite, instalatii cu led tip plasa, instalatii cu leduri tip perdea, tub luminos cu leduri, figurine de exterior tip comete cu leduri, stelute si clopotei cu leduri.